Poletna APUGLIA - Z avtomobilom po "peti Italije" 7 noči
od 732 €

Poletna APUGLIA - Z avtomobilom po "peti Italije" 7 noči

UGODNO IZ TRSTA + RENT A CAR!
Ustvarjeno: četrtek, 11. april 2024
Ref ID: 4083132
cena na osebo od
732 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: četrtek, 11. april 2024
Destinacije: Bari, Alberobello, Matera (Pokrajina), Otranto, Puglia, Brindisi, Ostuni, Apulija, Polignano a Mare, Apulia, Bari

O ponudbi

Vaše potovanje po dnevih

Ogled v Google Maps
22 jul.
Prevoz od Trieste do Bari
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3582 - Upravlja jo: Malta Air
15:20 - Trieste, Trieste (TRS)
16:35 - Bari, Bari (BRI)
1h 15m 0 PC 18C 14B 19D 11E direkten let
Prevoz:  FR3582 Upravlja jo:  Malta Air
Razred kabine: Economy
22 jul.
Najem avtomobila
Peugeot 107
SurPrice Car Rentals
klimatska naprava 2 vrata 4 ljudi
Peugeot 107 ali podobno
Vključuje:
Politika ravnanja z gorivom: Vrnitev na isti ravni kot pri prevzemu
Ročni menjalnik
Neomejeno število prevoženih kilometrov
Starost voznika

Najmanjši 19, Največ 80

Politika ravnanja z gorivom
Level to Level: The vehicle should be returned with the same amount of fuel as delivered.
Splošni plačilni pogoji
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 1350
Zaščita pred krajo
with excess up to 1,200 EUR
Odpoved od škode pri trčenju
with excess up to 1,200 EUR
Prevzem

Bari Airport - Telefon: 00390802220424

Via delle Magnolie, 2, 70026 Modugno BA

Delovni čas: 08:00 - 22:00

Rental office is located 5 minutes away from the Airport terminal. Free shuttle bus service is provided, marked as Surprice/Autoone. On arrival please call 00390802220424. Collection point is outside the arrivals terminal, please use the exit 3 (Uscita 3) and proceed directly across the road to the shuttle area, to where the street is painted blue, you will be collected there.
Vračilo

Bari Airport - Telefon 00390802220424

Via delle Magnolie, 2, 70026 Modugno BA

Delovni čas: 08:00 - 22:00

Rental office is located 5 minutes away from the Airport terminal. Free shuttle bus service is provided, marked as Surprice/Autoone. On arrival please call 00390802220424. Collection point is outside the arrivals terminal, please use the exit 3 (Uscita 3) and proceed directly across the road to the shuttle area, to where the street is painted blue, you will be collected there.
22 jul.
1. Bari
Ustavite
O destinaciji: Kljub temu da je Bari precej veliko sodobno mesto, mu je uspelo ohraniti edinstveno vzdušje majhnih mest. Starodavne stavbe in strogi gotski gradovi se v tem mestu stikajo z novimi trgovskimi središči in restavracijami, zaradi česar je Bari še bolj privlačen in eleganten. Sprehodite se po ozkih ulicah mestnega središča in pridite do katedrale v Bariju. Zgrajena je bila v 12. stoletju, njena kripta pa je triumf baročne umetnosti. V tem labirintu ulic stoji še en lep primerek baročne arhitekture, čudovita cerkev San Nicola, zgrajena pred tisoč leti. Castello Normanno Svevo, ki je bil zgrajen leta 1132, je ena od najznamenitejših znamenitosti mesta. Arheološki muzej je še ena zanimivost v Bariju, saj se izkopavanja v starem delu mesta niso ustavila niti zdaj, zato muzej nenehno dobiva nove eksponate. Če je dan tradicionalno izkoriščen za nemotene sprehode po senčnih dolinah, se Bari ponoči spremeni v eno samo hrupno diskoteko. Modni bari, lokali in klubi so pripravljeni zabavati svoje obiskovalce do jutra.
Prikaži več informacij
22 jul.
Vožnja z avtomobilom 43 Kilometrov - 47m
Bari
grotte di Castellana
22 jul.
2. grotte di Castellana
NATURE - Ustavite
22 jul.
Vožnja z avtomobilom 19 Kilometrov - 22m
grotte di Castellana
Alberobello
22 jul.
3. Alberobello
Ostanite
O destinaciji: Alberobello je majhno mesto in občina metropolitanskega mesta Bari v Apuliji na jugu Italije. Ima 10.735 prebivalcev in je znano po svojih edinstvenih stavbah trullo. Trulli v Alberobellu so od leta 1996 uvrščeni na Unescov seznam svetovne dediščine.
Prikaži več informacij
23 jul.
Vožnja z avtomobilom 111 Kilometrov - 1h 51m
Alberobello
Matera (Pokrajina)
23 jul.
4. Matera (Province)
Ostanite
O destinaciji: Pokrajina Matera je pokrajina v regiji Bazilikata v Italiji. Njeno glavno mesto je Matera. Pokrajina ima površino 3 447 kvadratnih kilometrov in 201 133 prebivalcev; mesto Matera ima 56 204 prebivalcev. V pokrajini je 31 občin (italijansko comuni) (glej Občine pokrajine Matera). Pokrajina Matera na zahodu in jugu meji na pokrajino Potenza, na jugu prav tako na pokrajino Kalabrija, na vzhodu in severu na pokrajino Apulija, na jugovzhodu pa na Jonsko morje. Zgodovina poselitve regije sega v paleolitik, prva organizirana poselitev pa je bila leta 251 pred našim štetjem, ko je rimski republiški konzul Lucius Caecilius Metellus ustanovil mesto Matera. Matera je bila večkrat izropana; najprej so jo izropali Franki, nato rimski cesar Ludvik II., v 10. stoletju pa so jo napadli muslimani. Po tem je bilo mesto v lasti kapetanske hiše Anjou in aragonske krone, nato pa je bilo večkrat prodano zaporednim bogatim družinam.
Prikaži več informacij
23 jul.
Nastanitev
2 Noči
25 jul.
Vožnja z avtomobilom 237 Kilometrov - 3h 21m
Matera (Pokrajina)
Otranto, Puglia
25 jul.
5. Otranto, Apulija
Ostanite
O destinaciji: Kljub velikemu razvoju stavb je Otranto ohranil skoraj nedotaknjeno zgodovinsko središče, ki sije v vsej svoji veličini, zaščiteno z utrdbami nad južno obalo naravnega pristanišča. Naravni vhod v zgodovinsko središče je Porta Alfonsina v spomin na Alfonza, vojvodo Kalabrijskega, ki je mesto osvobodil izpod turške nadvlade. Vrsta ulic nas pripelje do katedrale v Otrantu, dragulja romansko-puglejske arhitekture, zgrajene v letih 1080-88 in znane tudi kot Catedrale dell'Annunziata. Na dvokapnem pročelju prevladujeta gotsko-arabska rozeta iz 15. stoletja in baročni portal iz leta 1764. Strogo notranjost s tremi ladjami krasijo pozlačeni leseni stropi iz 17. stoletja in 14 granitnih stebrov. V kapeli mučencev, desno od glavnega oltarja, so shranjene kosti žrtev turškega pokola. Mojstrovina pa je upodobljena na tleh v čudovitem mozaiku v svetlih barvah, ki ga je izdelal duhovnik Pantaleone (1163-1166) in prikazuje prizore iz Svetega pisma in srednjeveških epskih ciklov. Pod apsido je široka kripta, ki jo podpira džungla stebrov s kapiteli iz različnih obdobij in bizantinskimi freskami. V bližini katedrale najdemo škofijski muzej, v katerem je na ogled zbirka tkanin in liturgičnih predmetov, kipov in slik, ki pripadajo cerkvi, kot krstilnica iz 15. stoletja. Ogledamo si lahko tudi zanimive fragmente poznorimskega mozaika, ki so jih našli pod muskularnim tlakovanjem. Glavna ulica naselja je Corso Garibaldi, živahna in polna ljudi, ki se dviga v smeri mestnega trga ali Piazza del Popolo s Torre dell'Orologio (urnim stolpom) iz leta 1779. Od tu pridete do cerkve San Pietro , bizantinske cerkve iz X-XI stoletja, ki je bila dolga leta sedež grškega bogoslužja. Zunanjost je videti stroga; V nasprotju s tem je notranjost rastline v grškem križu, vstavljena znotraj kvadrata, in zelo okrašena. Cerkev, ki jo označujejo tri majhne ladje, podprte z osmimi stebri, ima stene in sklepe pokrite s freskami, ki prikazujejo svetopisemske prizore. Delovni sklep ladje na severozahodu krasita "Zadnja večerja" in "Umivalnica nog".
Prikaži več informacij
27 jul.
Vožnja z avtomobilom Brez cestne poti
Otranto, Puglia
Brindisi
27 jul.
6. Brindisi
Ostanite
O destinaciji: Brindisi je mesto na jugu Italije, v "peti škornja", v regiji Apulija, na obali Jadranskega morja. V preteklosti je mesto zaradi strateškega položaja na Apulijskem polotoku in naravnega pristanišča ob Jadranskem morju igralo pomembno vlogo na področju trgovine in kulture. Mesto ostaja pomembno pristanišče za trgovino z Grčijo in Bližnjim vzhodom. Mesto Brindisi leži med dvema globokima zalivoma, ki ju z odprtim morjem povezuje ozek in globok kanal, nad katerim se dviga rdeči grad (Castello Rosso), imenovan zaradi posebne barve kamna, iz katerega je bil zgrajen. Švabski grad pa gleda na zahodni kanal pristanišča in je danes prizorišče velikih kulturnih dogodkov. Med znamenitostmi, ki jih ne smete zamuditi, sta tudi cerkev San Giovanni al Sepolcro s čudovitim in fino okrašenim marmornim portalom ter Colonna Romana (Rimski steber), ki je bil nekoč obdan z "dvojčkom", ki je danes del strukture slavnega Colonna di Sant'Oronzo v Lecceju. Ob obali se razprostirajo čudovite peščene plaže, ki jih obliva bistra voda Jadranskega morja.
Prikaži več informacij
29 jul.
Vožnja z avtomobilom 41 Kilometrov - 41m
Brindisi
Ostuni, Apulija
29 jul.
7. Ostuni, Apulia
Ustavite
O destinaciji: Udobna z oljčnimi polji, čudovitimi kot noben drug del sveta, rojenimi iz rdeče zemlje, ki odišavlja in spreminja okoliško pokrajino v zaporedju čudovitih kromatičnih učinkov. To je dolina Valle d'Itria, znana kot Valle del Trulli, ki se razteza skozi pokrajine Bari, Brindisi in Taranto ter vključuje občine Alberobello, Carovigno, Castellana Grotte, Ceglie Messapica, Cisternino, Fasano, Locorotondo, Martina Franca, Noci, Ostuni, Putignano, San Michele Salentino, San Vito dei Normanni in Villa Castelli. Naj bo to bela barva njihovih hiš ali rastlinje, ki jih obdaja, dejstvo je, da je vsako mesto, vsaka vas v dolini prežeta s čarobnim vzdušjem, skoraj pravljičnim. V osrčju doline Itria je treba obiskati Alberobello, ki je bil leta 1996 uvrščen na Unescov seznam svetovne dediščine. Nemogoče je, da vas ne bi očarale uličice sosesk Monti in Aja Piccola. Vendar ne gre samo za Alberobello. Pokrajina celotnega območja je posejana s temi značilnimi gradnjami: pomislite samo na Cisternino, ki se pojavlja v tako imenovani Murgia dei Trulli, ki je skupaj z Locorotondo uvrščena med najlepše vasi v Italiji. Ta zadnja, ki se je do konca 19. stoletja zaradi značilne okrogle oblike naseljenega središča imenovala Luogorotondo, je del Terra dei Trulli. Nikakor ne smete zamuditi "potovanja v središče zemlje", v jame Castellana (v občini Castellna Grutte): Grob, prvo in največjo jamo ter edino povezano z zunanjostjo; in Belo jamo, ki bo obiskovalce pustila brez besed.
Prikaži več informacij
29 jul.
Vožnja z avtomobilom 54 Kilometrov - 48m
Ostuni, Apulija
Polignano a Mare, Apulia
29 jul.
8. Polignano a Mare, Apulija
Ustavite
O destinaciji: Polignano a Mare je mesto in občina v metropolitanskem mestu Bari v Apuliji na jugu Italije, ki leži ob Jadranskem morju. Lokalno gospodarstvo je večinoma odvisno od turizma, kmetijstva in ribolova.
Prikaži več informacij
29 jul.
Vožnja z avtomobilom 34 Kilometrov - 40m
Polignano a Mare, Apulia
Bari
29 jul.
9. Bari
Ustavite
O destinaciji: Kljub temu da je Bari precej veliko sodobno mesto, mu je uspelo ohraniti edinstveno vzdušje majhnih mest. Starodavne stavbe in strogi gotski gradovi se v tem mestu stikajo z novimi trgovskimi središči in restavracijami, zaradi česar je Bari še bolj privlačen in eleganten. Sprehodite se po ozkih ulicah mestnega središča in pridite do katedrale v Bariju. Zgrajena je bila v 12. stoletju, njena kripta pa je triumf baročne umetnosti. V tem labirintu ulic stoji še en lep primerek baročne arhitekture, čudovita cerkev San Nicola, zgrajena pred tisoč leti. Castello Normanno Svevo, ki je bil zgrajen leta 1132, je ena od najznamenitejših znamenitosti mesta. Arheološki muzej je še ena zanimivost v Bariju, saj se izkopavanja v starem delu mesta niso ustavila niti zdaj, zato muzej nenehno dobiva nove eksponate. Če je dan tradicionalno izkoriščen za nemotene sprehode po senčnih dolinah, se Bari ponoči spremeni v eno samo hrupno diskoteko. Modni bari, lokali in klubi so pripravljeni zabavati svoje obiskovalce do jutra.
Prikaži več informacij
29 jul.
Prevoz od Bari do Trieste
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3581 - Upravlja jo: Malta Air
13:35 - Bari, Bari (BRI)
14:55 - Trieste, Trieste (TRS)
1h 20m 0 PC 19D 11E direkten let
Prevoz:  FR3581 Upravlja jo:  Malta Air
Razred kabine: Economy
cena na osebo od
732 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Ta paket vključuje
Destinacije 9
Letala 2
Nastanitve 4
Avtomobili 1

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas