Pomagajte nam izboljšati naš izdelek!

Počakajte trenutek prosim, iščemo najboljše cene

Vaša ideja je shranjena!

Kaj hočeš narediti?
Rezerviraj
Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.
Ime *
Priimek *
E-pošta *
Telefon *
Dodatne pripombe ali želje
- (*) Obvezno polje.- Opomba: Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za obdelavo vaše zahteve pri nas in jih ne bomo uporabili za nič drugega.
Pošlji
Novoletna BUKAREŠTA 6 noči 30.12. - 5.1.
od 512 €
Bucharest, Romania

Novoletna BUKAREŠTA 6 noči 30.12. - 5.1.

UGODNO IZ TREVISA!
Ustvarjeno: torek, 29. november 2022
Ref ID: 3870782
cena na osebo od
512 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: torek, 29. november 2022

O ponudbi

O destinaciji

Bukarešta je resnično lepo mesto, ki ponuja nemogočo mešanico različnih arhitekturnih slogov; videti je gotske in grško pravoslavne zgradbe ob stalinističnih spomenikih, ki mejijo na postmoderne stanovanjske zgradbe iz betona in stekla. Za razliko od drugih mest, ulična struktura ni kvadratno vzporedna, ampak bolj zvezdasta, tako da ulice potekajo kot zvezdni žarki iz krožnih cirkusov, s čimer oblikujejo bloke različnih oblik. V 50. letih je bila Bukarešta znana kot Mali Pariz zaradi francoskega vpliva na krajino in življenjski slog Bukarešte. Sledovi tega obdobja ostajajo v arhitekturi mestnega središča, v obilju zunanjih kavarn in celo v Arcul de Triumf, skromni repliki pariškega Slavoloka zmage. Središče Bukarešte zajema prostor med trgom Victoriei, kjer je romunska vlada, in trgom Unirii, kjer se začne veliki bulevar, ki vodi do palače parlamenta. Blizu trga Unirii je tudi staro mestno središče, stara knežja dvor in ikonične ulice, kot so Lipscani, Selari, Covaci, Gabroveni. Območje danes vsebuje zbirko zgradb iz sredine 19. stoletja, ruševine srednjeveškega dvorca Valaških knezov, cerkve, sedeže bank, nekaj hotelov, klubov, restavracij in trgovin. Ozke tlakovane ulice ohranjajo imena starih cehov, ki so tam prebivali. Območje je bilo večinoma obnovljeno in je zdaj zbirališče mlade generacije mesta. Trg revolucije je dvojni trg, na katerem se nahajajo romunski Ateneum, Nacionalna knjižnica, zgradba senata in stari kraljevi dvorec, ki je zdaj Muzej umetnosti. V središču trga je visok spomenik v spomin na tiste, ki so umrli med revolucijo. Bukarešta je mesto parkov. Sprehodite se skozi dobro urejen osrednji vrt Cişmigiu ali ogromni park Herăstrău. Za Bukareštane niso le zatočišča pred poletno vročino, ampak tudi središča mestnega družabnega življenja. Povsod so upokojenci, mladi ljubimci, nogometni navijači ter mojstri v backgammonu in šahu. Pridružite se zabavi.
Prikaži več informacij

Vključene storitve

30 dec.
Prevoz od Treviso do Bukarešta
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR1180
20:30 - Treviso, Treviso (TSF)
23:25 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0 PC direkten let Tarifa: Value
Prevoz:  FR1180
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
30 dec.
Transfer
Transfer od Henri Coanda (OTP) do Hotel CH Bucharest

Zasebni transfer

Standard Private Sedan (1-3) (Limuzina)
  • Najdaljši čas čakanja: 60 minut
30 dec.
Nastanitev
6 Noči
Hotel CH Bucharest 87% Zelo dobro
Bucharest - Na razdalji 0,7 km od središčaSAMO SOBAMircea Voda 21, Bucharest 030662 Double room standard ro
A stay at Hotel CH Bucharest places you in the heart of Bucharest, within a 5-minute drive of National History Museum of Romania and Romanian Patriarchal Cathedral. This 4-star hotel is 1.1 mi (1.8 km) from National Theater Bucharest and 1.3 mi (2.2 km) from Cismigiu Garden. Take advantage of recreation opportunities such as bicycles to rent, or other amenities including complimentary wireless Internet access and concierge services. Getting to nearby attractions is a breeze with the area shuttle (surcharge). Make yourself at home in one of the 76 guestrooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.
30 dec.
Vstopnice
Check-in za letalo
Check-in za letalo
2 Vhods
CheckIn - CheckIn za letalo
Poglej podrobnosti
Še isti dan je organiziran prevoz. Preverite ure
05 jan.
Transfer
Transfer od Hotel CH Bucharest do Henri Coanda (OTP)

Zasebni transfer

Standard Private Sedan (1-3) (Limuzina)
  • Najdaljši čas čakanja: 15 minut
05 jan.
Prevoz od Bukarešta do Treviso
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR1181
14:00 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
15:05 - Treviso, Treviso (TSF)
0 PC direkten let Tarifa: Value
Prevoz:  FR1181
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
cena na osebo od
512 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Ta paket vključuje
Destinacije 1
Letala 2
Nastanitve 1
Dejavnosti 1
Transferji 2

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas
Izberite datum začetka potovanja
Pravilnik o zasebnosti

Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki

Ta politika velja za obdelavo (uporabo) katerihkoli osebnih podatkov, ki ga izvaja družba BMG TURISTIČNE STORITVE D.O.O. (upravljavec) ali ki se izvaja v imenu upravljavca.


Podatki o upravljavcu:

BMG TURISTIČNE STORITVE D.O.O.

Križna pot 6

2327 Rače

Davčna številka: SI 37969340

Telefon: 00386 593 39 50

E-pošta: info@sloveniaguide.si


Katere osebne podatke obdelujemo:

• Osnovni kontaktni podatki (ime, priimek, telefonska številka, e-naslov);

• Podatki o uporabi naših spletnih strani (obiski posamičnih strani, kliki na povezave, porabljen čas) in podatki glede odziva na naša e-poštna sporočila (ali je bilo sporočilo odprto, na katere povezave ste kliknili);

• Podatki, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe in dostavo kupljenega blaga (predmet nakupa, cena, naslov za dostavo, čas dostave, način plačila, datum plačila, podatki o reklamacijah, podatki o izdanem računu ipd.).


Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov:

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

• kadar je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti (npr. izdaja računov za kupljeno blago);

• kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo;

• kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete (npr. za prilagojeno obveščanje o naši ponudbi, ki temelji na oblikovanju profilov);

• kadar imamo za obdelavo vaših osebnih podatkov zakonit interes, na primer da vam pošljemo e-pošto v primeru, da ste zapustili nakupovalno košarico na naši spletni strani brez dokončanja nakupa.


Nameni obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov:

• komuniciranje z vami glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanja na vaša povpraševanja;

• sklenitev pogodbe in izpolnitev obveznosti, ki izhajajo iz sklenjene pogodbe;

• tržno komuniciranje (pošiljanje e-pošte);

• za uveljavljanje kakršnihkoli pravnih zahtevkov in reševanje sporov;

• za statistične analize o prodaji našega blaga in o uporabi naših spletnih strani;


Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kaj se z njimi zgodi potem

Osnovne osebne podatke hranimo ves čas, dokler imate status našega registriranega uporabnika na naših spletnih straneh ali ste naročniki na naše novice.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve, hranimo trajno oz. do preklica te privolitve z vaše strani.

Podatke o izdanih računih hranimo 10 let od izdaje.

Podatke, ki si potrebni za sklenitev in izpolnitev pogodbe med vami in nami, hranimo še 5 let od izpolnitve pogodbe (dobave blaga).

Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma ji pripisati vam.


Prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa v primeru, da jih ne posredujete, ne more prejeti določenih storitev oziroma z nami skleniti pogodbe. Kateri podatki so taki, da njihovo neposredovanje povzroči navedene posledice, bomo navedli vsakič, ko bomo od vas pridobivali osebne podatke.


Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo in ne omogočamo seznanitve z njimi tretjim osebam (izven družbe Hiša daril d.o.o.) razen tistim, ki imajo z nami sklenjeno pisno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov (t.i. pogodbeni obdelovalci). Pogodbeni obdelovalci, ki jim posredujemo osebne podatke, so:

• ponudniki storitev marketinga

• ponudniki klicnih studiev

• ponudniki pošiljanja e-poštnih sporočil

• ponudnik računovodskih storitev

Pogodbeni obdelovalci smejo osebne podatke obdelovati zgolj v okviru naših navodil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za lastne namene. Zavezani so, skupaj s svojimi zaposlenimi, k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov ne iznašajo v tretje države (izven držav članic Evropskega gospodarskega prostora – to so članice EU ter Islandija, Norveška in Liechtenstein).


Kakšne pravice imate v zvezi z osebnimi podatki, kako lahko prekličete privolitev za obdelavo in kakšne so posledice preklica

Glede svojih osebnih podatkov imate naslednje pravice:

• da od nas kadarkoli zahtevate:

• potrditev, ali obdelujemo vaše osebne podatke;

• dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije: namene obdelave; vrste osebnih podatkov; uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah; predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja; obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov ter razloge zanj kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za vas;

• eno (brezplačno) kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo določite sami (če je zahteva podana z elektronskim sredstvom za komunikacijo in ne zahtevate drugače, se kopija zagotovi v elektronski obliki); za dodatne kopije, ki jih zahtevate, lahko zaračunamo razumno pristojbino ob upoštevanju stroškov;

• popravek netočnih osebnih podatkov;

• omejitev obdelave, kadar:

• oporekate točnosti osebnih podatkov, in sicer za obdobje, ki nam omogoča preveriti točnost osebnih podatkov;

• je obdelava nezakonita in nasprotujete izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;

• osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, pa jih vi potrebuje za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz člena 17 Splošne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekličete privolitev za obdelavo osebnih podatkov;

• izpis osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, s pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu, ne da bi vas mi pri tem ovirali;

• prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov;

• da za vas ne velja odločitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi, vključno z oblikovanjem profilov če so izpolnjene predpostavke iz člena 22 Splošne uredbe o varstvu podatkov.

• pravico, da zoper nas vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.


Postopek uveljavljanja pravic

Svoje zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko naslovite v pisni obliki na katerikoli kontakt, ki je naveden na vrhu tega dokumenta pod Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.

Na vašo zahtevo s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, moramo odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema vaše zahteve.