Pomagajte nam izboljšati naš izdelek!

Počakajte trenutek prosim, iščemo najboljše cene

Vaša ideja je shranjena!

Kaj hočeš narediti?
Rezerviraj
Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.
Ime *
Priimek *
E-pošta *
Telefon *
Dodatne pripombe ali želje
- (*) Obvezno polje.- Opomba: Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za obdelavo vaše zahteve pri nas in jih ne bomo uporabili za nič drugega.
Pošlji
Périple emblématique de la Slovénie
od 895 €

Périple emblématique de la Slovénie

Ideja
Ustvarjeno: petek, 20. maj 2022 - Odhod: četrtek, 14. julij 2022
Ref ID: 2697177
cena na osebo od
895 €
na podlagi 2 odraslih

O ponudbi

Ustvarjeno: petek, 20. maj 2022 - Odhod: četrtek, 14. julij 2022
Destinacije: Ljubljana, Bled

Vaše potovanje po dnevih

14 jul.
Prevoz od Pariz do Ljubljana
Odhod
Transavia France
Transavia France Transavia France - TO7438
16:20 - Paris, Orly (ORY)
18:00 - Ljubljana, Ljubljana (LJU)
1h 40m 0 PC direkten let Tarifa: Basic
Prevoz:  TO7438
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Basic
14 jul.
1. Ljubljana
Ostanite
O destinaciji: Na prvi pogled se zdi Ljubljana, glavno mesto Slovenije, skoraj prelepa, da bi bila resnična. Ob vznožju hriba s cerkvijo, so baročne in ljudsko poslikane stavbe starega mesta kot nekaj iz pravljice. Dejansko je Ljubljana zelo del resničnega sveta; industrija in umetnost tukaj cvetita, trgovina pa je živahna, prijetna in oh-tako-lahka za tujega obiskovalca, moderna, sofisticirana Ljubljana je morda eno najprijetnejših mest v Evropi. Ljubljana ima veliko mest za obisk, bodisi grad mesta, ki ponuja odlične razglede na območje s svoje vrhunske pozicije, fine muzeje in umetniške galerije ali pa uživanje v lokalni kulturi z dobrimi lokalnimi jedmi in pijačami, še posebej pivom. Hrib z Ljubljanskim gradom se nahaja v mestnem središču in ozka reka Ljubljanica počasi kroži okoli njega. Staro mestno središče se nahaja pod tem hribom na bregovih reke Ljubljanice. Osrednje mesto v mestu je Prešernov trg s svojimi 3 mostovi, Tromostovje. Od tam se sprehodite po Stritarjevi ulici, da dosežete staro Ljubljano in Ljubljanski grad. Sprehodite se po Čopovi ulici, da pridete do Tivolskega parka, čudovitega parka, znanega po svojih bulvarjih, cvetličnem vrtu in jezeru. Znotraj parka imamo Mednarodni center grafičnih umetnosti. Toda da bi resnično uživali v Ljubljani, se zvečer sprehodite po bregovih reke Ljubljanice, poslušajte ulično glasbo, sedite v eni izmed številnih restavracij in uživajte v sproščenem vzdušju.
Prikaži več informacij
14 jul.
Transfer
Transfer od Ljubljana (LJU) do EXE LEV

Zasebni transfer

Standard Private Sedan (1-3) (Limuzina)
  • Najdaljši čas čakanja: 60 minut
18 jul.
Prevoz od Ljubljana do Bled
GoOpti
GoOpti - GOOPTI109001000
09:00 - Ljubljana, Ljubljana railway station
10:00 - Bled, Bled avtobusno postaja
1h 0m 1 PC direkten let
Razred kabine: Economy
18 jul.
2. Bled
Ostanite
O destinaciji: Najbolj prepoznaven simbol jezera je Cerkev Marijinega vnebovzetja s svojo dolgo in raznoliko zgodovino, vendar bujno zelenje skriva tudi druge zanimive otoške zgradbe, kot so zvonik, cerkev, kaplanova hiša, proštova hiša, majhna samostan in nekaj skrivnostnih legend. Najbolj znani simbol otoka je Cerkev Marijinega vnebovzetja, ki zahteva vzpon po stopnišču s 99 kamnitimi stopnicami. Če obiščete otok ob pravem času, si vzemite čas, da pričate poroki v romantičnem okolju. Kar zadeva zvon želja. Ne samo gledajte ga. Zvonite.
Prikaži več informacij
21 jul.
Transfer
Transfer od Guesthouse Marko do Ljubljana (LJU)

Zasebni transfer

Standard Private Sedan (1-3) (Limuzina)
  • Najdaljši čas čakanja: 60 minut
21 jul.
Prevoz od Bled do Pariz
Vrnitev
Transavia France
Transavia France Transavia France - TO7439
18:45 - Ljubljana, Ljubljana (LJU) Alternativno letališče
20:30 - Paris, Orly (ORY)
1h 45m 0 PC direkten let
Prevoz:  TO7439
Razred kabine: Economy
cena na osebo od
895 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
Želim rezervirati
Ta paket vključuje
Destinacije 2
Letala 3
Nastanitve 2
Transferji 2

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas
Izberite datum začetka potovanja
Pravilnik o zasebnosti

Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki

Ta politika velja za obdelavo (uporabo) katerihkoli osebnih podatkov, ki ga izvaja družba BMG TURISTIČNE STORITVE D.O.O. (upravljavec) ali ki se izvaja v imenu upravljavca.


Podatki o upravljavcu:

BMG TURISTIČNE STORITVE D.O.O.

Križna pot 6

2327 Rače

Davčna številka: SI 37969340

Telefon: 00386 593 39 50

E-pošta: info@sloveniaguide.si


Katere osebne podatke obdelujemo:

• Osnovni kontaktni podatki (ime, priimek, telefonska številka, e-naslov);

• Podatki o uporabi naših spletnih strani (obiski posamičnih strani, kliki na povezave, porabljen čas) in podatki glede odziva na naša e-poštna sporočila (ali je bilo sporočilo odprto, na katere povezave ste kliknili);

• Podatki, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe in dostavo kupljenega blaga (predmet nakupa, cena, naslov za dostavo, čas dostave, način plačila, datum plačila, podatki o reklamacijah, podatki o izdanem računu ipd.).


Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov:

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

• kadar je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti (npr. izdaja računov za kupljeno blago);

• kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo;

• kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete (npr. za prilagojeno obveščanje o naši ponudbi, ki temelji na oblikovanju profilov);

• kadar imamo za obdelavo vaših osebnih podatkov zakonit interes, na primer da vam pošljemo e-pošto v primeru, da ste zapustili nakupovalno košarico na naši spletni strani brez dokončanja nakupa.


Nameni obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov:

• komuniciranje z vami glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanja na vaša povpraševanja;

• sklenitev pogodbe in izpolnitev obveznosti, ki izhajajo iz sklenjene pogodbe;

• tržno komuniciranje (pošiljanje e-pošte);

• za uveljavljanje kakršnihkoli pravnih zahtevkov in reševanje sporov;

• za statistične analize o prodaji našega blaga in o uporabi naših spletnih strani;


Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kaj se z njimi zgodi potem

Osnovne osebne podatke hranimo ves čas, dokler imate status našega registriranega uporabnika na naših spletnih straneh ali ste naročniki na naše novice.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve, hranimo trajno oz. do preklica te privolitve z vaše strani.

Podatke o izdanih računih hranimo 10 let od izdaje.

Podatke, ki si potrebni za sklenitev in izpolnitev pogodbe med vami in nami, hranimo še 5 let od izpolnitve pogodbe (dobave blaga).

Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma ji pripisati vam.


Prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa v primeru, da jih ne posredujete, ne more prejeti določenih storitev oziroma z nami skleniti pogodbe. Kateri podatki so taki, da njihovo neposredovanje povzroči navedene posledice, bomo navedli vsakič, ko bomo od vas pridobivali osebne podatke.


Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo in ne omogočamo seznanitve z njimi tretjim osebam (izven družbe Hiša daril d.o.o.) razen tistim, ki imajo z nami sklenjeno pisno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov (t.i. pogodbeni obdelovalci). Pogodbeni obdelovalci, ki jim posredujemo osebne podatke, so:

• ponudniki storitev marketinga

• ponudniki klicnih studiev

• ponudniki pošiljanja e-poštnih sporočil

• ponudnik računovodskih storitev

Pogodbeni obdelovalci smejo osebne podatke obdelovati zgolj v okviru naših navodil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za lastne namene. Zavezani so, skupaj s svojimi zaposlenimi, k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov ne iznašajo v tretje države (izven držav članic Evropskega gospodarskega prostora – to so članice EU ter Islandija, Norveška in Liechtenstein).


Kakšne pravice imate v zvezi z osebnimi podatki, kako lahko prekličete privolitev za obdelavo in kakšne so posledice preklica

Glede svojih osebnih podatkov imate naslednje pravice:

• da od nas kadarkoli zahtevate:

• potrditev, ali obdelujemo vaše osebne podatke;

• dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije: namene obdelave; vrste osebnih podatkov; uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah; predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja; obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov ter razloge zanj kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za vas;

• eno (brezplačno) kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo določite sami (če je zahteva podana z elektronskim sredstvom za komunikacijo in ne zahtevate drugače, se kopija zagotovi v elektronski obliki); za dodatne kopije, ki jih zahtevate, lahko zaračunamo razumno pristojbino ob upoštevanju stroškov;

• popravek netočnih osebnih podatkov;

• omejitev obdelave, kadar:

• oporekate točnosti osebnih podatkov, in sicer za obdobje, ki nam omogoča preveriti točnost osebnih podatkov;

• je obdelava nezakonita in nasprotujete izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;

• osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, pa jih vi potrebuje za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz člena 17 Splošne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekličete privolitev za obdelavo osebnih podatkov;

• izpis osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, s pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu, ne da bi vas mi pri tem ovirali;

• prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov;

• da za vas ne velja odločitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi, vključno z oblikovanjem profilov če so izpolnjene predpostavke iz člena 22 Splošne uredbe o varstvu podatkov.

• pravico, da zoper nas vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.


Postopek uveljavljanja pravic

Svoje zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko naslovite v pisni obliki na katerikoli kontakt, ki je naveden na vrhu tega dokumenta pod Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.

Na vašo zahtevo s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, moramo odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema vaše zahteve.