Novoletna SARDINIJA 7 dni, 27.12 - 3.1.2023
od 680 €

Novoletna SARDINIJA 7 dni, 27.12 - 3.1.2023

UGODNO IZ TRSTA + RENT'A'CAR
Ustvarjeno: torek, 29. november 2022
Ref ID: 3869949
cena na osebo od
680 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: torek, 29. november 2022
Destinacije: Cagliari, Južna Sardinija, Oristano (Pokrajina), Alghero, Sardinia, Olbia, severna Sardinija, Cagliari (Pokrajina)

O ponudbi

Vaše potovanje po dnevih

Ogled v Google Maps
27 dec.
Prevoz od Trieste do Cagliari, Južna Sardinija
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR4422
14:00 - Trieste, Trieste (TRS)
15:30 - Cagliari, Cagliari Elmas Airport (CAG)
1h 30m direkten let Tarifa: Value
Prevoz:  FR4422
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
27 dec.
Najem avtomobila
Fiat 500
Viaggiare
klimatska naprava 2 vrata 4 ljudi
Fiat 500 ali podobno
Vključuje:
Politika ravnanja z gorivom: Prevzem polno vrnitev polno
Ročni menjalnik
Neomejeno število prevoženih kilometrov
Starost voznika

Najmanjši 21, Največ 75

Politika ravnanja z gorivom
Full to Full: Pick up and drop off with a full tank. If the car is not returned with a full tank, suppliers will charge fuel plus refueling charges.
Splošni plačilni pogoji
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 800.00
Zaščita pred krajo
with excess up to 1,300 EUR
Odpoved od škode pri trčenju
with excess up to 1,300 EUR
Prevzem

CAGLIARI AEROPORTO - Telefon: +39 348 041 5200

VIA DEI TRASVOLATORI SNC

Delovni čas: 08:30 - 20:30

INSIDE OF THE AIRPORT IN RENTAL CARS ZONE
Vračilo

CAGLIARI AEROPORTO - Telefon +39 348 041 5200

VIA DEI TRASVOLATORI SNC

Delovni čas: 08:30 - 20:30

INSIDE OF THE AIRPORT IN RENTAL CARS ZONE
27 dec.
1. Cagliari, Južna Sardinija
Ustavite
O destinaciji: Cagliari je čista mediteranska esenca, ki se izraža v vsakem kotičku, v vsakem grižljaju njegove okusne kuhinje. Glavno mesto Sardinije se nahaja na južnem delu otoka in je politično, gospodarsko in kulturno središče. Ima rimske ruševine velike vrednosti, kot so amfiteater in mnoge pričevanja o neprecenljivi zgodovinski dediščini Cagliarija. To je mesto, ki je enostavno za prehod peš, kjer se lahko izgubite v ozkih ulicah, ki oblikujejo staro mesto, ki se nahaja v zgornjem delu mesta in je obdano z utrdbami. Sprehajanje po okrožju Castello, živem srcu in spominu mesta, obiskovalci naletijo na katedralo z njenim prilegajočim muzejem, kraljevo palačo in nešteto cerkva. Lepo stopnišče vodi do bastiona sv. Remyja. Z njegove terase lahko uživate v 360-stopinjskem pogledu na mesto. V mestu je odlična plaža, Spiaggia Poetto, 8 km dolga popolnoma opremljena plaža, popolna za sončenje, plavanje in sprostitev. Ponoči se spremeni v vročo točko nočnega življenja, s klubi, koktajl bari in restavracijami. Cagliari je nedvomno vrhunska turistična destinacija, ena najzanimivejših na Sardiniji in v Italiji.
Prikaži več informacij
27 dec.
Vstopnice
Check-in za letalo
Check-in za letalo
CheckIn - CheckIn za letalo
Brez povračila
Poglej podrobnosti
Še isti dan je organiziran prevoz. Preverite ure
27 dec.
Vožnja z avtomobilom 97 Kilometrov - 1h 10m
Cagliari, Južna Sardinija
Oristano (Pokrajina)
27 dec.
2. Oristano (Pokrajina)
Ostanite
O destinaciji: Pokrajina Oristano je najmanjša pokrajina na Sardiniji in je bila oblikovana iz delov pokrajin Cagliari in Nuoro. Približno zaseda isto območje kot Giudicato Arborea v visokem srednjem veku. Meji na Nuoro, Cagliari in Sardsko morje. Veliko območje obale pokrajine je del Oristanskega zaliva, zemlja v pokrajini pa je večinoma ravna in nekaj je močvirja. Pokrajina vsebuje Santa Giusto (občina) in Tharros (nekdanje mesto), ki oba izvirata iz obdobja vladanja Kartaginske republike na tem območju.
Prikaži več informacij
29 dec.
Vožnja z avtomobilom 164 Kilometrov - 1h 52m
Oristano (Pokrajina)
Alghero, Sardinia
29 dec.
3. Alghero, Sardinia
Ostanite
O destinaciji: Alghero je eno najlepših mest na Sardiniji. Zaradi svojih čudovitih plaž je postal zelo priljubljeno letovišče, kamor vsako poletje prihajajo trume turistov. Kljub temu je uspel ohraniti svoj edinstven značaj in čarobno vzdušje. Ozke ulice starega mesta, imenovanega Barcelonetta zaradi katalonske preteklosti otoka, so gneče na polotoku, obdanem z utrjeno bastijo. Med sprehodom skozi ta srednjeveški svet bodo obiskovalci odkrili osupljivo katedralo, zgrajeno v 16. stoletju v katalonsko-gotskem slogu. Cerkev San Francesco ima čudovito gotsko notranjost in majhen zlati samostan. Iz ljubkega malega ribiškega pristanišča, pod mestnimi zidovi, odhajajo čolni proti Grotta di Nettuno ali Neptunovim jamam, eni najbolj spektakularnih znamenitosti otoka. A nedvomno je glavna atrakcija Alghera sprehajanje po njegovih ulicah, odkrivanje njegovih čarobnih kotičkov, medtem ko občudujete sončni zahod, ki v topli svetlobi obarva Sredozemlje.
Prikaži več informacij
31 dec.
Vožnja z avtomobilom 138 Kilometrov - 1h 47m
Alghero, Sardinia
Olbia, severna Sardinija
31 dec.
4. Olbia, severna Sardinija
Ostanite
O destinaciji: Olbia je mesto z 58.066 prebivalci v severovzhodni Sardiniji (Italija), v podregiji Gallura. V rimski dobi je bilo mesto poimenovano Olbia, v srednjem veku Civita in pred 1940. leti Terranova Pausania, v času fašizma pa je mesto ponovno dobilo uradno ime Olbia. Olbia ima vroče poletno sredozemsko podnebje z zelo blagimi zimami, toplimi pomladi in jesenmi ter vročimi poletji. Ne smete zamuditi obiska Oschirija, čudovite vasi s 4000 prebivalci.
Prikaži več informacij
31 dec.
Nastanitev
2 Noči
02 jan.
Vožnja z avtomobilom Brez cestne poti
Olbia, severna Sardinija
Cagliari (Pokrajina)
02 jan.
5. Cagliari (Pokrajina)
Ostanite
O destinaciji: Metropolitansko mesto Cagliari je metropolitansko mesto na Sardiniji, Italija. Njegova prestolnica je mesto Cagliari in vključuje 17 občin. Ustanovljeno je bilo z zakonom leta 2016 in je nadomestilo Pokrajino Cagliari. Trenutni predsednik je župan Cagliarija, Paolo Truzzu. Število prebivalcev je približno 432.000. Ta številka se lahko poveča zaradi dnevnih migrantov v funkcionalno urbano območje na približno 477.000.
Prikaži več informacij
03 jan.
Prevoz od Cagliari (Pokrajina) do Trieste
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR5600
12:05 - Cagliari, Cagliari Elmas Airport (CAG)
13:35 - Trieste, Trieste (TRS)
1h 30m direkten let Tarifa: Value
Prevoz:  FR5600
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
cena na osebo od
680 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Ta paket vključuje
Destinacije 5
Letala 2
Nastanitve 4
Avtomobili 1
Dejavnosti 1

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas