SICILIJA 7 dnevno potovanje + rent'a'car iz Trevisa
od 387 €

SICILIJA 7 dnevno potovanje + rent'a'car iz Trevisa

UGODNO IZ TREVISA, 3 DESTINACIJE, RENT'A'CAR
Ustvarjeno: sreda, 8. november 2023
Ref ID: 3587823
cena na osebo od
387 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: sreda, 8. november 2023
Destinacije: Trapani, Sicilija, Agrigento (Pokrajina), Sicilija, Trapani (Pokrajina)

O ponudbi

Vaše potovanje po dnevih

Ogled v Google Maps
29 nov.
Prevoz od Treviso do Trapani, Sicilija
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR885
18:05 - Treviso, Treviso (TSF)
19:40 - Trapani, Trapani Birgi (TPS)
1h 35m 14B 14A 14A 14B direkten let Tarifa: Basic
Prevoz:  FR885
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Basic
29 nov.
Najem avtomobila
Fiat Panda
Carwiz
klimatska naprava 5 vrata 5 ljudi
Fiat Panda ali podobno
Vključuje:
Politika ravnanja z gorivom: Prevzem polno vrnitev polno
Ročni menjalnik
Neomejeno število prevoženih kilometrov
Starost voznika

Najmanjši 19, Največ 80

Politika ravnanja z gorivom
Full to Full: Pick up and drop off with a full tank. If the car is not returned with a full tank, suppliers will charge fuel plus refueling charges.
Splošni plačilni pogoji
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 1000.00
Zaščita pred krajo
with excess up to 2,000 EUR
Odpoved od škode pri trčenju
with excess up to 1,000 EUR
Prevzem

Trapani airport - Telefon:

Airport Vincenzo Florio di Trapani-Birgi A29

Delovni čas: 08:00 - 22:00

Pickup instructions Office Desk in the arrival hall Dropoff instructions Airport Park. Leave the car in the Automania stalls and leave the keys in the keybox at the office
Vračilo

Trapani airport - Telefon

Airport Vincenzo Florio di Trapani-Birgi A29

Delovni čas: 08:00 - 22:00

Pickup instructions Office Desk in the arrival hall Dropoff instructions Airport Park. Leave the car in the Automania stalls and leave the keys in the keybox at the office
29 nov.
1. Trapani, Sicilija
Ustavite
O destinaciji: Trapani je mesto in občina na zahodni obali Sicilije v Italiji. Je glavno mesto province Trapani. Mesto je še vedno pomembno ribiško pristanišče in glavna vstopna točka do bližnjih Egadskih otokov. GLAVNE TURISTIČNE ZNAMENITOSTI • Plaže Lido San Giuliano. Trapani ima dve glavni območji plaž. Marausa Lido in Lido San Giuliano. • Muzej za prazgodovino in morje. Muzej se nahaja znotraj sedemnajstega stoletja stolpa Ligny. Muzej ima dve sekciji. Najpomembnejši kos je školjka čelade, ki izhaja iz prve punske vojne. • Muzej soli.
Prikaži več informacij
29 nov.
Vožnja z avtomobilom 170 Kilometrov - 2h 18m
Trapani, Sicilija
Agrigento (Pokrajina)
29 nov.
2. Agrigento (Pokrajina)
Ostanite
O destinaciji: Pokrajina Agrigento je pokrajina v avtonomni otoški regiji Sicilija v Italiji, ki se nahaja na njeni jugozahodni obali. Po ukinitvi sicilijanskih pokrajin je bila leta 2015 nadomeščena z Brezplačnim mestnim konzorcijem Agrigento. Pokriva površino 3.041,90 kvadratnih kilometrov (1.174,48 kvadratnih milj) in ima skupno prebivalstvo 474.493. V pokrajini je 43 občin (italijansko: comuni).
Prikaži več informacij
29 nov.
Nastanitev
2 Noči
01 dec.
Vožnja z avtomobilom 80 Kilometrov - 1h 16m
Agrigento (Pokrajina)
Sicilija
01 dec.
3. Sicilija
Ostanite
O destinaciji: Sicilija je največji otok v Sredozemskem morju. Predstavlja avtonomno regijo Italije, skupaj z okoliškimi manjšimi otoki, uradno imenovano Regione Siciliana (v italijanščini, Sicilijanska regija). Sicilija se nahaja v osrednjem Sredozemskem morju, južno od Italijanskega polotoka, od katerega jo ločuje ozka ožina Messina. Njen najbolj izstopajoči znamenitost je gora Etna, najvišji aktivni vulkan v Evropi, trenutno visok 3.329 m (10.922 ft), in eden najbolj aktivnih na svetu. Otok ima tipično sredozemsko podnebje. Najzgodnejši arheološki dokazi o človeški dejavnosti na otoku segajo vse do leta 12.000 pr. n. št. Približno leta 750 pr. n. št. je Sicilija imela tri feničanske in ducat grških kolonij in naslednjih 600 let je bila prizorišče Sicilijanskih in Puničnih vojn, ki so se končale z uničenjem Kartagine s strani rimske republike v bitki pri Kartagini (okoli 149 pr. n. št.). Sicilija je pogosto menjavala lastnike po padcu rimskega cesarstva v 5. stoletju n. št., in v zgodnjem srednjem veku so jo vladali Vandali, Ostrogoti, Bizantinsko cesarstvo in Emirat Sicilije. Normanska osvojitev južne Italije je privedla do nastanka Kraljevine Sicilije, ki so jo nato vladali Hohenstaufeni, Kapetinska hiša Anjou, Španija, Hiša Habsburg,[7] in je bila nato končno združena pod Hišo Bourbon z Kraljevino Neapelj kot Kraljevino obeh Sicilij. Postala je del Italije leta 1860 po ekspediciji Tisoč, uporu, ki ga je vodil Giuseppe Garibaldi med italijanskim združevanjem, in plebiscitu. Siciliji je bil po italijanskem ustavnem referendumu leta 1946 podeljen poseben status avtonomne regije. Sicilija ima bogato in edinstveno kulturo, zlasti glede umetnosti, glasbe, literature, kuhinje in arhitekture. Je tudi dom pomembnih arheoloških in starodavnih najdišč, kot so nekropola Pantalica, Dolina templjev in Selinunte.
Prikaži več informacij
04 dec.
Vožnja z avtomobilom 225 Kilometrov - 2h 58m
Sicilija
Trapani (Pokrajina)
04 dec.
4. Trapani (Pokrajina)
Ostanite
O destinaciji: Pokrajina Rápani je bila pokrajina v skrajnem zahodnem delu Sicilije, Italija. Prenehala je obstajati leta 2015 in jo je nadomestil Svobodni občinski konzorcij Trapani. Na vzhodu je mejila na pokrajino Palermo, na jugovzhodu z Agrigentom, na zahodu in jugu je mejila na Sicilski kanal in na severu na Tirensko morje. Imela je površino 2.460 km2 in skupno prebivalstvo 436.459 prebivalcev.
Prikaži več informacij
06 dec.
Prevoz od Trapani (Pokrajina) do Treviso
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR886
20:05 - Trapani, Trapani Birgi (TPS)
21:40 - Treviso, Treviso (TSF)
1h 35m 14A 14B direkten let Tarifa: Basic
Prevoz:  FR886
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Basic
cena na osebo od
387 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Ta paket vključuje
Destinacije 4
Letala 2
Nastanitve 3
Avtomobili 1

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas