Pomagajte nam izboljšati naš izdelek!

Počakajte trenutek prosim, iščemo najboljše cene

Vaša ideja je shranjena!

Kaj hočeš narediti?
Rezerviraj
Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.
Ime *
Priimek *
E-pošta *
Telefon *
Dodatne pripombe ali želje
- (*) Obvezno polje.- Opomba: Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za obdelavo vaše zahteve pri nas in jih ne bomo uporabili za nič drugega.
Pošlji
Jesen na Danskem (letalo+B&B)
od 373 €
Copenhagen, Denmark

Jesen na Danskem (letalo+B&B)

UGODNO IZ BENETK! (letalo, B&B, rent'a'car)
Ustvarjeno: nedelja, 25. september 2022
Ref ID: 3395304
cena na osebo od
373 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: nedelja, 25. september 2022

O ponudbi

O destinaciji

Pred desetletjem so obiskovalci v København prihajali le zaradi kanalov, tlakovanih trgov, očarljivih ulic in pastelno obarvanih hiš. Zdaj je to mesto najbolj znano po inovativnem dizajnu, vrhunski arhitekturi in vrhunskih restavracijah. To zgodovinsko mesto kanalov je postalo moderno, svetovljansko in razburljivo, ne da bi pri tem izgubilo svoj stari čar. Pravljično pristanišče Nyhavn, legendarno mestno nabrežje, je najbolj tradicionalna znamenitost Københavna, kjer obiskovalci uživajo v tlakovanih ulicah in pisanih hišah, ki so v nasprotju z nabrežjem Langelinje, kjer je najbolj znana mestna znamenitost, Mala morska deklica. Ob sprehodu po nabrežju Langelinje se na obzorju prikaže sodobna operna hiša, ki turiste vrne v 21. stoletje. Še ena od novih mestnih obalnih znamenitosti je zabaviščni kompleks Black Diamond, ki je dodaten razlog za potovanje izven majhnega turističnega središča. Stavba je osupljiva in ponuja edinstveno priložnost za poležavanje v ležalniku s pogledom na vodo. Dva najbolj kul predela mesta sta Veesterbro in Norrebro, ki sta odmaknjena od množice turistov. V teh živahnih soseskah se bodo lahko najbolj drzni popotniki pomešali z domačini in doživeli živahno vzdušje v krajih, kot sta Norrebro Food Hall, pokrita tržnica s hrano, ali Ralea, restavracija, kamor se lokalni kuharji po službi odpravijo po hrano. Najbolj kul četrt s trendovskimi bari, oblikovalskimi trgovinami in restavracijami v Københavnu, kjer lahko obiskovalci doživijo kulinarično revolucijo, ki jo ponuja mesto, je od središča mesta oddaljena le nekaj minut vožnje s podzemno železnico. Manj obiskana otoška soseska Christianshavn ponuja miren pogled na stanovanjsko življenje in sprehode ob kanalu. Tu se nahaja tudi "svobodno mesto" Christiana, pisana alternativna skupnost, ki so jo v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja zgradili hipiji in ki se bohoti z galerijami in kavarnami ter ima svoja stroga pravila. København je čist, varen in enostaven za spoznavanje. Je tudi eno najbolj zelenih mest v Evropi, njegovemu javnemu prevozu pa bi zavidal tudi New York. Njegovo središče je rezervirano za pešce, izvajajo pa se strogi zakoni proti onesnaževanju. To je okoljsko idiličen kraj z veliko zelenih površin, kolesa pa so pogosto številčnejša od avtomobilov, zato bodite previdni pri vstopanju na kolesarske steze. Brezskrbno se sprehodite do svetovno znanega zabaviščnega parka Tivoli in čudovitega mestnega botaničnega vrta, poleti pa se skupaj z domačini odpravite v kavarne in restavracije na cesti. Ne glede na to, kaj boste počeli v danski prestolnici, ali se boste ukvarjali z oblikovanjem in kulinariko ali se čudili, København vas bo kot sirena vabil nazaj.Prikaži več informacij

Vključene storitve

05 nov.
Prevoz od Venezia Tessera do Kopenhagen
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR782
05:50 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
07:55 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
0 PC direkten let
Prevoz:  FR782
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
05 nov.
Nastanitev
4 Noči
Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 75% Zelo dobro
Copenhagen - Na razdalji 2,5 km od središčaSAMOPOSTREŽNI ZAJTRK Carsten Niebuhrs Gade 11, Copenhagen 1577 double room. breakfast buffet.
A stay at Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade places you in the heart of Copenhagen, within a 15-minute walk of Tivoli Gardens and Ny Carlsberg Glyptotek. This eco-certified hotel is 1.7 mi (2.8 km) from Nyhavn and 1.2 mi (1.9 km) from National Museum of Denmark. Take advantage of recreation opportunities such as bicycles to rent or take in the view from a terrace and a garden. Additional features at this hotel include complimentary wireless Internet access, a television in a common area, and a reception hall. Stay in one of 510 guestrooms featuring LCD televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include desks, and housekeeping is provided daily.
05 nov.
Najem avtomobila
Peugeot 108
Kastrup
Copenhagen Airport
09:00 - 5. nov. 2022
Kastrup
Copenhagen Airport
12:30 - 9. nov. 2022
Starost voznika

Najmanjši 20, Največ 70

Politika ravnanja z gorivom
Full to Full: Pick up and drop off with a full tank. If the car is not returned with a full tank, suppliers will charge fuel plus refueling charges.
Splošni plačilni pogoji
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit, ki se uporablja za to rezervacijo
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: DKK 2917.23
Zaščita pred krajo
with excess up to 5,000 DKK
Odpoved od škode pri trčenju
with excess up to 5,000 DKK
Prevzem

Copenhagen Airport - Telefon: +45-32462944

Lufthavnsboulevarden 5

Delovni čas:07:00 - 23:00

Vračilo

Copenhagen Airport - Telefon +45-32462944

Lufthavnsboulevarden 5

Delovni čas:07:00 - 23:00

05 nov.
Vstopnice
Check-in za letalo
Check-in za letalo
2 Vhods
CheckIn - CheckIn za letalo
Poglej podrobnosti
Še isti dan je organiziran prevoz. Preverite ure
09 nov.
Prevoz od Kopenhagen do Venezia Tessera
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR783
14:30 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
16:35 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
0 PC direkten let
Prevoz:  FR783
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
cena na osebo od
373 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Ta paket vključuje
Destinacije 1
Letala 2
Nastanitve 1
Avtomobili 1
Dejavnosti 1

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas
Izberite datum začetka potovanja
Pravilnik o zasebnosti

Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki

Ta politika velja za obdelavo (uporabo) katerihkoli osebnih podatkov, ki ga izvaja družba BMG TURISTIČNE STORITVE D.O.O. (upravljavec) ali ki se izvaja v imenu upravljavca.


Podatki o upravljavcu:

BMG TURISTIČNE STORITVE D.O.O.

Križna pot 6

2327 Rače

Davčna številka: SI 37969340

Telefon: 00386 593 39 50

E-pošta: info@sloveniaguide.si


Katere osebne podatke obdelujemo:

• Osnovni kontaktni podatki (ime, priimek, telefonska številka, e-naslov);

• Podatki o uporabi naših spletnih strani (obiski posamičnih strani, kliki na povezave, porabljen čas) in podatki glede odziva na naša e-poštna sporočila (ali je bilo sporočilo odprto, na katere povezave ste kliknili);

• Podatki, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe in dostavo kupljenega blaga (predmet nakupa, cena, naslov za dostavo, čas dostave, način plačila, datum plačila, podatki o reklamacijah, podatki o izdanem računu ipd.).


Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov:

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah:

• kadar je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti (npr. izdaja računov za kupljeno blago);

• kadar je obdelava vaših osebnih podatkov potrebna za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami ali ker ste od nas želeli ponudbo;

• kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete (npr. za prilagojeno obveščanje o naši ponudbi, ki temelji na oblikovanju profilov);

• kadar imamo za obdelavo vaših osebnih podatkov zakonit interes, na primer da vam pošljemo e-pošto v primeru, da ste zapustili nakupovalno košarico na naši spletni strani brez dokončanja nakupa.


Nameni obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov:

• komuniciranje z vami glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanja na vaša povpraševanja;

• sklenitev pogodbe in izpolnitev obveznosti, ki izhajajo iz sklenjene pogodbe;

• tržno komuniciranje (pošiljanje e-pošte);

• za uveljavljanje kakršnihkoli pravnih zahtevkov in reševanje sporov;

• za statistične analize o prodaji našega blaga in o uporabi naših spletnih strani;


Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kaj se z njimi zgodi potem

Osnovne osebne podatke hranimo ves čas, dokler imate status našega registriranega uporabnika na naših spletnih straneh ali ste naročniki na naše novice.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve, hranimo trajno oz. do preklica te privolitve z vaše strani.

Podatke o izdanih računih hranimo 10 let od izdaje.

Podatke, ki si potrebni za sklenitev in izpolnitev pogodbe med vami in nami, hranimo še 5 let od izpolnitve pogodbe (dobave blaga).

Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma ji pripisati vam.


Prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa v primeru, da jih ne posredujete, ne more prejeti določenih storitev oziroma z nami skleniti pogodbe. Kateri podatki so taki, da njihovo neposredovanje povzroči navedene posledice, bomo navedli vsakič, ko bomo od vas pridobivali osebne podatke.


Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo in ne omogočamo seznanitve z njimi tretjim osebam (izven družbe Hiša daril d.o.o.) razen tistim, ki imajo z nami sklenjeno pisno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov (t.i. pogodbeni obdelovalci). Pogodbeni obdelovalci, ki jim posredujemo osebne podatke, so:

• ponudniki storitev marketinga

• ponudniki klicnih studiev

• ponudniki pošiljanja e-poštnih sporočil

• ponudnik računovodskih storitev

Pogodbeni obdelovalci smejo osebne podatke obdelovati zgolj v okviru naših navodil in osebnih podatkov ne smejo obdelovati za lastne namene. Zavezani so, skupaj s svojimi zaposlenimi, k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov ne iznašajo v tretje države (izven držav članic Evropskega gospodarskega prostora – to so članice EU ter Islandija, Norveška in Liechtenstein).


Kakšne pravice imate v zvezi z osebnimi podatki, kako lahko prekličete privolitev za obdelavo in kakšne so posledice preklica

Glede svojih osebnih podatkov imate naslednje pravice:

• da od nas kadarkoli zahtevate:

• potrditev, ali obdelujemo vaše osebne podatke;

• dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije: namene obdelave; vrste osebnih podatkov; uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah; predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja; obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov ter razloge zanj kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za vas;

• eno (brezplačno) kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo določite sami (če je zahteva podana z elektronskim sredstvom za komunikacijo in ne zahtevate drugače, se kopija zagotovi v elektronski obliki); za dodatne kopije, ki jih zahtevate, lahko zaračunamo razumno pristojbino ob upoštevanju stroškov;

• popravek netočnih osebnih podatkov;

• omejitev obdelave, kadar:

• oporekate točnosti osebnih podatkov, in sicer za obdobje, ki nam omogoča preveriti točnost osebnih podatkov;

• je obdelava nezakonita in nasprotujete izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;

• osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, pa jih vi potrebuje za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz člena 17 Splošne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekličete privolitev za obdelavo osebnih podatkov;

• izpis osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, s pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu, ne da bi vas mi pri tem ovirali;

• prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov;

• da za vas ne velja odločitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi, vključno z oblikovanjem profilov če so izpolnjene predpostavke iz člena 22 Splošne uredbe o varstvu podatkov.

• pravico, da zoper nas vložite pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.


Postopek uveljavljanja pravic

Svoje zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko naslovite v pisni obliki na katerikoli kontakt, ki je naveden na vrhu tega dokumenta pod Upravljavec osebnih podatkov in kontaktni podatki.

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati.

Na vašo zahtevo s katero uveljavljate svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, moramo odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema vaše zahteve.