Jesen na Danskem (letalo+B&B)
od 373 €
Copenhagen, Denmark

Jesen na Danskem (letalo+B&B)

UGODNO IZ BENETK! (letalo, B&B, rent'a'car)
Ustvarjeno: nedelja, 25. september 2022
Ref ID: 3395304
cena na osebo od
373 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: nedelja, 25. september 2022

O ponudbi

O destinaciji

Pred desetletjem so obiskovalci v København prihajali le zaradi kanalov, tlakovanih trgov, očarljivih ulic in pastelno obarvanih hiš. Zdaj je to mesto najbolj znano po inovativnem dizajnu, vrhunski arhitekturi in vrhunskih restavracijah. To zgodovinsko mesto kanalov je postalo moderno, svetovljansko in razburljivo, ne da bi pri tem izgubilo svoj stari čar. Pravljično pristanišče Nyhavn, legendarno mestno nabrežje, je najbolj tradicionalna znamenitost Københavna, kjer obiskovalci uživajo v tlakovanih ulicah in pisanih hišah, ki so v nasprotju z nabrežjem Langelinje, kjer je najbolj znana mestna znamenitost, Mala morska deklica. Ob sprehodu po nabrežju Langelinje se na obzorju prikaže sodobna operna hiša, ki turiste vrne v 21. stoletje. Še ena od novih mestnih obalnih znamenitosti je zabaviščni kompleks Black Diamond, ki je dodaten razlog za potovanje izven majhnega turističnega središča. Stavba je osupljiva in ponuja edinstveno priložnost za poležavanje v ležalniku s pogledom na vodo. Dva najbolj kul predela mesta sta Veesterbro in Norrebro, ki sta odmaknjena od množice turistov. V teh živahnih soseskah se bodo lahko najbolj drzni popotniki pomešali z domačini in doživeli živahno vzdušje v krajih, kot sta Norrebro Food Hall, pokrita tržnica s hrano, ali Ralea, restavracija, kamor se lokalni kuharji po službi odpravijo po hrano. Najbolj kul četrt s trendovskimi bari, oblikovalskimi trgovinami in restavracijami v Københavnu, kjer lahko obiskovalci doživijo kulinarično revolucijo, ki jo ponuja mesto, je od središča mesta oddaljena le nekaj minut vožnje s podzemno železnico. Manj obiskana otoška soseska Christianshavn ponuja miren pogled na stanovanjsko življenje in sprehode ob kanalu. Tu se nahaja tudi "svobodno mesto" Christiana, pisana alternativna skupnost, ki so jo v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja zgradili hipiji in ki se bohoti z galerijami in kavarnami ter ima svoja stroga pravila. København je čist, varen in enostaven za spoznavanje. Je tudi eno najbolj zelenih mest v Evropi, njegovemu javnemu prevozu pa bi zavidal tudi New York. Njegovo središče je rezervirano za pešce, izvajajo pa se strogi zakoni proti onesnaževanju. To je okoljsko idiličen kraj z veliko zelenih površin, kolesa pa so pogosto številčnejša od avtomobilov, zato bodite previdni pri vstopanju na kolesarske steze. Brezskrbno se sprehodite do svetovno znanega zabaviščnega parka Tivoli in čudovitega mestnega botaničnega vrta, poleti pa se skupaj z domačini odpravite v kavarne in restavracije na cesti. Ne glede na to, kaj boste počeli v danski prestolnici, ali se boste ukvarjali z oblikovanjem in kulinariko ali se čudili, København vas bo kot sirena vabil nazaj.



Prikaži več informacij

Vključene storitve

05 nov.
Prevoz od Venezia Tessera do Kopenhagen
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR782
05:50 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
07:55 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
0 PC direkten let
Prevoz:  FR782
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
05 nov.
Nastanitev
4 Noči
Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 7,6 Dobro
Copenhagen - Na razdalji 2,5 km od središčaSAMOPOSTREŽNI ZAJTRK Carsten Niebuhrs Gade 11, Copenhagen 1577 double room. breakfast buffet.
A stay at Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade places you in the heart of Copenhagen, within a 15-minute walk of Tivoli Gardens and City Hall Square. This eco-certified hotel is 1.7 mi (2.8 km) from Nyhavn and 1.3 mi (2.1 km) from Strøget.Take advantage of recreation opportunities such as bicycles to rent or take in the view from a terrace and a garden. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access, a television in a common area, and a reception hall.Stay in one of 510 guestrooms featuring LCD televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and cable programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include desks, and housekeeping is provided daily.Enjoy a meal at the restaurant or snacks in the hotel's coffee shop/cafe. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Buffet breakfasts are available daily from 6:30 AM to 10 AM for a fee.Featured amenities include a 24-hour business center, express check-in, and express check-out. Self parking (subject to charges) is available onsite.
05 nov.
Najem avtomobila
Peugeot 108
Kastrup
Copenhagen Airport
09:00 - 5. nov. 2022
Kastrup
Copenhagen Airport
12:30 - 9. nov. 2022
Starost voznika

Najmanjši 20, Največ 70

Politika ravnanja z gorivom

Full to Full: Pick up and drop off with a full tank. If the car is not returned with a full tank, suppliers will charge fuel plus refueling charges.

Splošni plačilni pogoji
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit, ki se uporablja za to rezervacijo
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: DKK 2917.23
Zaščita pred krajo
with excess up to 5,000 DKK
Odpoved od škode pri trčenju
with excess up to 5,000 DKK
Prevzem

Copenhagen Airport - Telefon: +45-32462944

Lufthavnsboulevarden 5

Delovni čas: 07:00 - 23:00
Vračilo

Copenhagen Airport - Telefon +45-32462944

Lufthavnsboulevarden 5

Delovni čas: 07:00 - 23:00
05 nov.
Vstopnice
Check-in za letalo
Check-in za letalo
CheckIn - CheckIn za letalo
Brez povračila
Poglej podrobnosti
Še isti dan je organiziran prevoz. Preverite ure
09 nov.
Prevoz od Kopenhagen do Venezia Tessera
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR783
14:30 - Copenhagen, Kastrup (CPH)
16:35 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
0 PC direkten let
Prevoz:  FR783
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
cena na osebo od
373 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Povzetek potovanja
2 Odrasla
Noči 4
Ta paket vključuje
Destinacije 1
Letala 2
Nastanitve 1
Avtomobili 1
Dejavnosti 1

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas