Mallorca-Ne čakaj na maj
od 382 €
Mallorca (island), Spain

Mallorca-Ne čakaj na maj

UGODNO IZ TREVISA!
Ustvarjeno: četrtek, 10. november 2022
Ref ID: 3804009
cena na osebo od
382 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: četrtek, 10. november 2022

O ponudbi

O destinaciji

Palma de Mallorca

Poglobite se v očarljivo vzdušje Palme de Mallorca, živahnega glavnega mesta otoka. Odkrijte osupljivo gotsko arhitekturo Katedrale Palma, ki jo ljubeče imenujejo "La Seu," in se sprehodite po čarobnih uličicah starega mestnega jedra. Z bogato kulturno ponudbo, modernimi trgovskimi četrtmi in živahnim pristaniščem ponuja Palma edinstveno doživetje mesta.

Lokacija: https://goo.gl/maps/U7bQE73tuTGoiFB68


Serra de Tramuntana

Odpravite se na pustolovščino skozi osupljive Serra de Tramuntana, ki je na seznamu svetovne dediščine UNESCO. Očarali vas bodo visoki hribi, starodavna naselja in bujni nasadi oljk v tej neokrnjeni naravni deželi. Navdušeni pohodniki bodo uživali v številnih slikovitih poteh, medtem ko bodo romantični popotniki lahko ujeli umetniški navdih, ki je nekoč prevzemal priznane umetnike, kot sta Chopin in George Sand.

Lokacija: https://goo.gl/maps/aiSxEYwKf9hMpYn37


Cap de Formentor

Prepuščajte se očarljivosti Cap de Formentor, severnega dragulja otoka. Peljite se po ovinkasti cesti, ki ponuja dih jemajoče razglede na skalnate pečine, ki se spuščajo v azurno morje. Pot se konča pri impresivnem svetilniku, popolnem mestu za uživanje v panoramskih razgledih in zajemanje večnih spominov.

Lokacija: https://goo.gl/maps/nrRqkKwcvS54QBRm7


Soller

Uživajte v slikovitem mestu Soller, ki je skrito med rodovitnimi dolinami in mogočnimi gorami. Očarali vas bodo starodavni tramvaji, ki se vijejo do idiličnega Port de Soller, čudovitega obalnega naselja z lepo zalivom in mirno promenado.

Lokacija: https://goo.gl/maps/q5t72ZxjjZpnw7aT9


Alcudia

Potopite se v zgodovino v Alcudia Old Town, srednjeveškem dragulju, obdanim z zgodovinskimi zidovi. Izgubite se v ozkih tlakovanih ulicah, kjer zgodovina šepeta iz vsakega kamna. Odkrijte rimske ruševine, uživajte v pristni lokalni kuhinji in doživite živahno vzdušje tradicionalnih tržnic.

Lokacija: https://goo.gl/maps/xgFwhNRtSuzKarhq6


Cala d'Or

Doživite očarljivost Cala d'Or, elegantnega letoviškega mesta na jugovzhodni obali. Očarali vas bodo nepromišljene zalive, vsak s svojim edinstvenim čarom, ki vas vabi, da se sprostite v njihovi sončni lepoti. Uživajte v sproščenih sprehodih po peš coni, kjer boste našli raznolike možnosti za okušanje kulinaričnih dobrot in butičnih nakupov.

Lokacija: https://goo.gl/maps/jjyygMH3XFVqoPjq5


Playa de Muro

Uživajte v sončnem sijaju Playa de Muro, 6-kilometrskem odseku mehkega belega peska ob zalivu Alcudia. To je raj za družine in ljubitelje vodnih športov, ki obljublja neskončno sprostitve in blažene trenutke v kristalno čistih vodah in nežnih valovih.

Lokacija: https://goo.gl/maps/1wXhMHCteSDT7yZTA


Es Trenc

Odkrijte nedotaknjeni raj Es Trenc, naravni rezervat na južni obali. Pustite se očarati njegovi karibski podobi, z azurnimi vodami, ki obdajajo mehke peščene obale. Poiščite svoj skriti košček raja, kjer se harmonično prepletata mir in naravna lepota.

Lokacija: https://goo.gl/maps/mHyQSQ3tpHXiba3T6


Jame Drach

Odkrijte mistične Jame Drach, očarljiv podzemni svet blizu Porto Crista. Očarali vas bodo zapleteni stolpi kapnikov, ko boste potovali s čolnom po mističnem jezeru Martel, obdani z melodičnimi toni klasične glasbe.

Lokacija: https://goo.gl/maps/8mkvRPgsQQxGSLkg6


Valldemosse

Raziščite romantični čar Valldemosse, skritega med mogočnimi gorami Tramuntane. Očarale vas bodo zgodovinske kraljeve kartuzije, kraji, ki so navdihovali velike umske, kot sta Chopin in George Sand. Sprehajajte se po čudovitih ulicah, okrašenih s cvetočimi cvetlicami, in uživajte v okusnih mandljevih dobrotah, ki vam bodo zbudile vse čute.

Lokacija: https://goo.gl/maps/xzhptAdrUCzbPgHi6

Prikaži več informacij

Vključene storitve

28 apr.
Prevoz od Treviso do Mallorca (otok)
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR6583
13:10 - Treviso, Treviso (TSF)
15:05 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
0 PC direkten let
Prevoz:  FR6583
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
28 apr.
Nastanitev
5 Noči
JS Palma Stay 8,7 Zelo dobro
CAN PASTILLA - Na razdalji 8,3 km od središčaNOČITEV Z ZAJTRKOM Carrer Dels Pins, 26, CAN PASTILLA 07610 Twin/double room - balcony
This attractive hotel is located in Can Pastilla, just a few steps from the seemingly endless sandy beach of the Playa de Palma. It has an amazing proximity to the airport being just a few minutes away by car and the centre of Palma is about 10 minutes away. Numerous restaurants, bars, cafés and shops are in the surrounding area. Guests will have the time of their lives in this wonderful complex where they can rest by the side of the outdoor pool while sipping from a margarita or having a refreshing swim. They can also visit the restaurant to enjoy delicious and healthy meals along with an agreeable atmosphere or they can go to the bar to have a couple of drinks. Travellers will love visiting the spa sine there they can relax and forget about the stress. The comfortable rooms are decorated with light colours and touches of vibrant and vivid ones. They are perfectly equipped with all the essential amenities to have the best and most unforgettable experience. Small dogs are allowed FREE in rooms and some common areas on a leash. Maximum 1 dog up to 7 kg per room and with prior notice.
03 maj
Prevoz od Mallorca (otok) do Treviso
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR6582
17:40 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
19:35 - Treviso, Treviso (TSF)
0 PC direkten let
Prevoz:  FR6582
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Value
cena na osebo od
382 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Povzetek potovanja
2 Odrasla
Noči 5
Ta paket vključuje
Destinacije 1
Letala 2
Nastanitve 1

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas