Jesenska MALTA 4 noči 3* iz Trsta
od 272 €
Malta, Malta

Jesenska MALTA 4 noči 3* iz Trsta

UGODNO IZ TRSTA!
Ustvarjeno: sreda, 13. september 2023
Ref ID: 3615172
cena na osebo od
272 €
na podlagi 2 odraslih
Ustvarjeno: sreda, 13. september 2023

O ponudbi

O destinaciji

Odkrijte očarljivi otok Malto: Kjer se zgodovina sreča z rajem!

 

Valletta - Veliko glavno mesto

Stopite v zgodovinski sijaj Vallette, glavnega mesta Malte in UNESCO svetovne dediščine. Očarajte se nad mogočnimi bastijoni, elegantno baročno arhitekturo in veličastnimi palačami, ki pripovedujejo zgodbe o slavni preteklosti otoka. Sprehodite se po očarljivih ozkih ulicah, kjer čakajo stoletja stara raziskovanja. Ne spreglejte očarljive stolnice sv. Janeza z izjemno baročno umetnostjo in slavnim mojstrovinami Caravaggia.

Lokacija: https://goo.gl/maps/r2BfZKG6XduucBM66

 

Azure Window - Naravno čudo

Podajte se na slikovito avanturo do Azure Window, osupljivega apnenčastega oboka, ki je nekoč veličastno stal ob grobih obalah otoka Gozo. Čeprav je obok žal propadel, je ta kraj še vedno navdihujoč pričevanje o edinstveni geologiji Malte in ponuja spektakularne razglede na azurno morje. Dovolite, da vas obkrožajoče skale in sijoče Sredozemsko morje prevzamejo, ko boste priča umetniškemu mojstrovanju narave.

Lokacija: https://goo.gl/maps/KFuQ9marH4R9NGmP9

 

Mdina - Tiho mesto

Poglobite se v mirnost Mdine, starodavnega obzidanega mesta Malte, znano tudi kot "Tiho mesto". Sprehodite se po ozkih ulicah in odkrijte njeno časovno čar, kjer vas čakajo zgodovinske palače, srednjeveška arhitektura in slikoviti vrtovi. Ko sonce zaide, doživite čarobno vzdušje, ko mesto zasveti v toplih odtenkih in ponuja vpogled v njegovo zgodovinsko preteklost.

Lokacija: https://goo.gl/maps/w6eiNsix61MjBnV46

 

Blue Lagoon - Kos raja

Prepustite se dnevu blaženosti na Blue Lagoon, pravem kosu raja, ki se nahaja na neobljudenem otoku Comino. Potopite se v kristalno čista voda s surrealistično turkizno barvo, kjer se lahko potapljate med pisanim morskim življenjem ali preprosto uživate na nedotaknjenih peščenih obalah. Blue Lagoon je oaza miru, ki ponuja neprimerljivo pobeg v čisto naravno lepoto.

Lokacija: https://goo.gl/maps/g2r3YkvRoQ4TCkiHA

 

Hypogeum - Starodavno podzemno svetišče

Poglabljajte se v prazgodovinske skrivnosti v Hipogeju Hal Saflieni, UNESCO svetovne dediščine in starodavnem podzemnem grobišču. Razkrijte skrivnosti najzgodnejših prebivalcev Malte, ko raziskujete to edinstveno podzemno svetišče, kjer izklesane kamnite dvorane in očarljiva akustika prenašajo nazaj v čas.

Lokacija: https://goo.gl/maps/29ZumrSQyVYi9UEg7

 

Dingli Cliffs - Osupljivi razgledi

Doživite veličastnost narave na Dingli Cliffs, panoramski užitek s pogledom na Sredozemsko morje. Stojte v čudu, ko opazujete strme pečine, kjer se apnenec dramatično spušča v globoko modro morje spodaj. Pečine ponujajo idealen prostor za sprehode, ujemanje osupljivih sončnih zahodov in trenutke tišine sredi veličastnosti narave.

Lokacija: https://goo.gl/maps/5UL3iRVg8YBDtpGR6


Golden Bay - Mir ob morju

Prepuščajte se miru na Golden Bay, eni izmed najbolj slikovitih plaž Malte. Poglobite svoje noge v zlato peščeno plažo in si privoščite nežno objemanje valov. Ko sonce barva krajino v toplih odtenkih, se preprosto sprostite ali se podajte na avanture vodnih športov. Golden Bay obljublja idilični pobeg, kjer se čas zdi, da upočasni, omogočajoč, da v celoti uživate v trenutku.

Lokacija: https://goo.gl/maps/ayvPCJrVQcXUb8nL9

 

Marsaxlokk - Raj ribičev

Potopite se v žive barve in živahno vzdušje Marsaxlokka, tradicionalne ribiške vasi. Sprehodite se ob pristanišču, kjer se barviti ribiški čolni nežno zibajo na vodi, in odkrijte živahni ribji trg, ki ponuja vpogled v bogato pomorsko dediščino Malte. Uživajte v sveže ulovljenih morskih dobrotah v restavracijah ob obali in okušajte okuse Sredozemlja.

Lokacija: https://goo.gl/maps/dSqsNThqWFkSoUQD8

 

Popeye Village - Zabavna oaza

Ponovno odkrijte svojega notranjega otroka v Popeye Village, očarljivem filmskem setu, ki je postal prijazen tematski park za vso družino. Nahaja se v Anchor Bay, ta čarobna vasica zajame magijo filma iz 80-ih let "Popeye" in ponuja interaktivne aktivnosti, vožnje z ladjico in gledališke predstave. Podajte se na potovanje zabave in domišljije za vse starosti.

Lokacija: https://goo.gl/maps/v4C3xTLL3wPksSer5

 

Comino - Skriti raj

Raziščite nedotaknjeno lepoto Comina, mirnega otoka med Maltom in Gozom. Odkrijte skrite zalive, kristalno čiste vode in čudovite kamnite formacije, ko se odpravite na slikovite sprehode ali vožnje z ladjico okoli otoka. Doživite pravi zavetje miru in samote, kjer vas obdaja naravna lepota.

Lokacija: https://goo.gl/maps/VHDAS7qmJebTuUgh9

 

Pobegnite na Malto, kjer se zgodovina in raj združujeta, ponujajoč osupljive pokrajine, starodavne čudeže in topli sredozemski čar. Vsak trenutek ustvarja nepozabne spomine na nepozabno avanturo, ki vam bo za vedno ostala v srcu.

Prikaži več informacij

Vključene storitve

12 okt.
Prevoz od Trieste do Malta
Odhod
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3695
13:00 - Trieste, Trieste (TRS)
14:50 - Malta, Malta Intl Airport (MLA)
14E 14F 14E 15D direkten let Tarifa: Basic
Prevoz:  FR3695
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Basic
12 okt.
Transfer
Transfer od Malta Intl Airport (MLA) do Coral Hotel

Transfer

Standard Shared Standard Shuttle (Avtobus)
  • Brez čakanja
12 okt.
Nastanitev
4 Noči
Coral Hotel 6,5 Lepo
St. Paul's Bay - Na razdalji 9,0 km od središčaNOČITEV Z ZAJTRKOM Triq il-Korp Tal-Pijunieri, Bugibba, St. Paul's Bay SPB Twin/double room
With a stay at Coral Hotel in St. Paul's Bay, you'll be by the sea, within a 15-minute drive of Golden Bay and The Malta Classic Car Collection. This hotel is 7.8 mi (12.6 km) from Mellieha Bay and 9.1 mi (14.6 km) from Paradise Bay Beach.Enjoy recreation amenities such as an outdoor pool or take in the view from a rooftop terrace. Additional amenities at this hotel include wireless internet access (surcharge), an arcade/game room, and tour/ticket assistance.Make yourself at home in one of the 40 guestrooms featuring refrigerators. Rooms have private balconies. Wireless internet access (surcharge) keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms have shower/tub combinations and hair dryers.Enjoy a meal at the restaurant or snacks in the coffee shop/cafe. The hotel also offers room service (during limited hours). Wrap up your day with a drink at the bar/lounge.Featured amenities include dry cleaning/laundry services, a 24-hour front desk, and luggage storage. Free self parking is available onsite.
16 okt.
Transfer
Transfer od Coral Hotel do Malta Intl Airport (MLA)

Transfer

Standard Shared Standard Shuttle (Avtobus)
  • Brez čakanja
16 okt.
Prevoz od Malta do Trieste
Vrnitev
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3694
15:15 - Malta, Malta Intl Airport (MLA)
17:10 - Trieste, Trieste (TRS)
14E 15D direkten let Tarifa: Basic
Prevoz:  FR3694
Razred kabine: Economy
Ime tarife: Basic
cena na osebo od
272 €
na podlagi 2 odraslih
Prilagodi paket!
REZERVIRAJ ZDAJ
Povzetek potovanja
2 Odrasla
Noči 4
Ta paket vključuje
Destinacije 1
Letala 2
Nastanitve 1
Transferji 2

Predlogi za potovanje

Več idej za potovanje

Več idej
Kontaktirajte nas